Skip to content

Medewerker groenvoorziening – Vlaardingen

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Wil jij niets liever dan in de buitenlucht werken? Lees dan snel verder, dan vertellen we je alles over deze vacature in Vlaardingen.

Wat ga je doen als medewerker groenvoorziening?

Na een lekkere bak koffie ga je met je team aan de slag. Als medewerker groenvoorziening in de omgeving van Vlaardingen zorg jij ervoor dat het openbare groen er altijd super mooi uitziet. De werkzaamheden variëren door het jaar heen. In de eerste maanden ben je veel bezig met het verwijderen van onkruid, bosmaaien, snoeien en het knippen van hagen. In de laatste maanden van het jaar ligt de focus meer op het wegblazen en opruimen van bladeren en takken.

Naast de bovengenoemde werkzaamheden wordt ook de onkruid op verharding bestreden. Dit gebeurt zowel met machines zoals een quad als ook met machines waar je achter loopt. Binnen het team kan dit eventueel een dagelijkse activiteit zijn, maar die keuze is aan jou.

Wat vragen wij?

VCA certificaat ( heb je die niet, dan regelen we dat );
Rijbewijs B(E) is een pré;
Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré, heb je geen ervaring maar ben je wel super gemotiveerd laat dan zeker je gegevens achter;
Representatief voorkomen en vriendelijk;
Goede communicatieve vaardigheden.

Wat krijg je van ons terug?

Beloning conform CAO hoveniersbedrijf;
25 vakantiedagen;
Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een mooi familiebedrijf.

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature medewerker groenvoorziening of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top