Skip to content

Boomverzorger / ETW-er- Papendrecht

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Je werkt graag in het groen en je hebt passie voor bomen! Je houdt je dagelijks bezig met het welzijn van bomen door deze te verzorgen, planten en te rooien. Werken met machines zoals een motorkettingzaag, versnipperaar en hoogwerker horen hier ook bij. Ervaring is mooi meegenomen, maar motivatie vind onze opdrachtgever belangrijker! Jong of oud, iedereen is welkom. Ze zorgen ervoor dat je veilig te werk gaat en doorgroeien is mogelijk. Je gaat aan de slag in één van de teams, waarbij doorwerken belangrijk is maar waar zeker ruimte is voor een lolletje op z’n tijd. Liever eerst starten als assistent boomverzorger? Ook dat is geen probleem! Het volgen van een opleiding tot ETW’er behoort dan uiteraard tot de mogelijkheden. Lijkt jou dit wat solliciteer dan direct!

Wat ga je doen als Boomverzorger / ETW-er?

Je voert zelfstandig (boom)-projecten uit in buitenruimte. Vanuit Papendrecht werk je op veel verschillende locaties in allerlei branches en je hebt veel diversiteit in je werkdagen. Je houdt hierbij goed contact met de klanten van onze opdrachtgever!

Je bent een vakman met kennis en praktijkervaring. Daar maakt onze opdrachtgever graag gebruik van. Samen met jou willen ze het boomspecialisme binnen de opdrachtgever verder ontwikkelen. Daarom bieden ze je ook graag kansen! Je hebt bij deze opdrachtgever volop mogelijkheden om door te groeien, je kennis te vergroten en ze verder te helpen met ideeën.

Wat vragen wij?

Je hebt je BE-rijbewijs, C-rijbewijs is een pré
Hoogwerkercertfiicaat is een pré
Je hebt een afgeronde ETW-opleiding of wilt daarmee starten
Je bent enthousiast, flexibel en leergierig
Je kunt zelfstandig werken

Wat krijg je van ons terug?

Een uitdagende en verantwoordelijke baan
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Vakkundige begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling
Uitdagende projecten met veel ruimte voor eigen inbreng
Minimaal 25 vakantiedagen
Uitzicht op een vast contract.

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature Boomverzorger / ETW-er of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top