Skip to content

Boomverzorger / ETW-er- Zuidplas

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Heb jij geen hoogtevrees en liefde voor de natuur? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Na een heerlijke bak koffie bij de opdrachtgever ga je vanuit de locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel als boomverzorger (European Treeworker, ETW-er) onderhoud verzorgen in de regio Zuidplas aan allerlei verschillende boom soorten. Van een machtige eik tot een jong berkenboompje: jij weet hoe je daar mee om moet gaan. Je kunt snoeien en rooien, aanplanten en verzorgen. Daar gebruik je onder andere ook de hoogwerker voor. Daarnaast ben je ook in staat in bomen te klimmen. En je draagt zorg voor een goede boomveiligheid in de omgeving Zuidplas. Lijkt jou dit helemaal te gek neem dan contact met ons op!

Wat ga je doen als Boomverzorger / ETW-er?

Je voert zelfstandig (boom)-projecten uit in buitenruimte. Vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel werk je op veel verschillende locaties in allerlei branches en je hebt veel diversiteit in je werkdagen. Je houdt hierbij goed contact met de klanten van onze opdrachtgever!

Je bent een vakman met kennis en praktijkervaring. Daar maakt onze opdrachtgever graag gebruik van. Samen met jou willen ze het boomspecialisme binnen de opdrachtgever verder ontwikkelen. Daarom bieden ze je ook graag kansen! Je hebt bij deze opdrachtgever volop mogelijkheden om door te groeien, je kennis te vergroten en ze verder te helpen met ideeën.

Wat vragen wij?

Je hebt je BE-rijbewijs, C-rijbewijs is een pré
Hoogwerkercertfiicaat is een pré
Je hebt een afgeronde ETW-opleiding of wilt daarmee starten
Je bent enthousiast, flexibel en leergierig
Je kunt zelfstandig werken

Wat krijg je van ons terug?

Een uitdagende en verantwoordelijke baan
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Vakkundige begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling
Uitdagende projecten met veel ruimte voor eigen inbreng
Minimaal 25 vakantiedagen
Uitzicht op een vast contract.

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature Boomverzorger / ETW-er of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top