Skip to content

Calculator/werkvoorbereider in het groen – Papendrecht

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Ben jij een energieke calculator/werkvoorbereider kom je uit de omgeving Papendrecht die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Werk je graag met targets en mensen in de groenvoorziening? In verband met de groei van een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar een calculator/werkvoorbereider in het groen. Spreekt je dit aan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als calculator/werkvoorbereider?

Als calculator / werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het adviseren van opdrachtgevers, het opstellen van calculaties en het voorbereiden van projecten. Ook digitaal werken met GIS behoort tot de mogelijkheden. Kortom, een veelzijdige functie waarin je inhoudelijk bouwt aan de toekomst.

Samen met 2 collega’s ben je verantwoordelijk voor aanbestedingen en de voorbereiding van projecten. Je inhoudelijke kennis van het groene vak is belangrijk, hiermee lever je een inhoudelijke bijdrage aan het ontzorgen van opdrachtgevers.

Wat vragen wij?

Je bent secuur en accuraat
HBO werk- en denkniveau
Proactief, zelfstandig en besluitvaardig
Kennis van Microsoft office
Klantgericht, kwaliteitsgericht en communicatief sterk
Commerciële en resultaatgerichte instelling
In het bezit van rijbewijs B

Wat krijg je van ons terug?

Afwisselend werk met uitdagende projecten
Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring;
Marktconform salaris
Minimaal 25 vakantiedagen
Mogelijkheid tot een vast dienstverband.
Je komt te werken in gezellige en open sfeer bij een werkgever die zijn werknemers hoog in het vaandel heeft staan. Elke vrijdagmiddag is er tijd voor een hapje en een drankje en 1 keer per maand op vrijdagmiddag wordt een toolbox gehouden waarbij iedereen aanwezig is. Per jaar hebben 2 personeelsuitjes, 1 georganiseerd vanuit de personeelsvereniging en 1 vanuit de werkgever. Daarnaast zorgen we 2 keer per jaar bij een toolbox voor een foodtruck.

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature Calculator/werkvoorbereider in het groen of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top