Skip to content

Assistent Hovenier/leerling Krimpen aan den IJssel

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Heb jij al enige ervaring als assistent hovenier en ben je toe aan een nieuwe uitdaging om door te groeien als hovenier? Ben jij een werker heb je groene vingers en ook nog eens leergierig! Dan ben jij degene naar wie wij op zoek zijn! Voor een hoveniersbedrijf in de omgeving van Krimpen aan den IJssel zijn we op zoek naar een assistent hovenier. Interessant? Lees dan zeker even verder!

Wat ga je doen als Assistent Hovenier/leerling?

Binnen de functie als assistent hovenier werk je nauw samen met de hovenier. Je assisteert hem bij de hovenierswerkzaamheden. Het is belangrijk binnen de functie dat je goed kan samenwerken, aangezien je veel in contact staat met de hovenier. De projecten zijn zeer divers, wat zorgt voor een leuke afwisseling wat betreft de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn veelal gericht op de aanleg. Het bezig zijn met maaien van het gras en het verwijderen van het onkruid. Ook ben je in het onderhoud veel bezig met het zagen, sjouwen, snoeien van hagen en bomen en met het uitharken van plantenvakken!

Wat vragen wij?

Rijbewijs B(E) is een pré
Je bent leergierig en gemotiveerd
Representatief voorkomen en vriendelijk
Je kan goed samenwerken
Je hebt een passie voor het groenvak
VCA certificaat ( heb je die niet, dan regelen we dat );

Wat krijg je van ons terug?

Beloning conform CAO
25 vakantiedagen
Ruimte om door te groeien
Prettige werksfeer en gezellige en vakbekwame collega’s
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature Assistent Hovenier/ leerling of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top