Skip to content

Leerling hovenier (tuin) aanleg – Sliedrecht

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Wil jij het mooie vak van hovenier (tuin)aanleg onder de knie en in je vingers krijgen?

Als leerling tuinaanleg ga je dagelijks op pad met jouw aanlegteam vanuit Sliedrecht. Naast het volgen van je MBO-opleiding leer je in de praktijk de fijne kneepjes van het aanleg vak. Word jij hier enthousiast van? Dan ben je van harte welkom!

Wat ga je doen als leerling (tuin) aanleg?

Samen met collega’s vertrek je vanuit Sliedrecht en voer jij onze mooie projecten uit. Denk hierbij aan het aanleggen van tuinen, renoveren van schoolpleinen of het maken van een toegankelijke buitenruimte bij een kinderdagverblijf. Dit doe je met je handen én met de nieuwste machines.

Jij zorgt ervoor dat je samen met je collega’s de toegevoegde waarde bent voor klanten van de opdrachtgever. Je hebt een frisse blik, een goede uitstraling en helpt ons vooruit!

Als leerling krijg je een goede start van je carrière. Je wordt opgeleid tot een vakman met veel kennis en praktijkervaring. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om door te groeien. Veel collega’s zijn op jonge leeftijd bij de opdrachtgever begonnen en werken daar nog steeds.

Wat vragen wij?

Je bent bezig met een MBO-opleiding of je gaat hiermee starten
Je bent enthousiast, flexibel en leergierig.

Wat krijg je van ons terug?

Een uitdagende en verantwoordelijke baan
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Vakkundige begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling
Een goed toekomstperspectief

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature leerling (tuin) aanleg of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top