Skip to content

Machinist allround – Papendrecht

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Onze opdrachtgever is een specialist in de buitenruimte. Onze dienstverlening is uitgebreid en betreft alles op het gebied van de buitenruimte. Denk hierbij aan integraal groenbeheer voor gemeentes, aanleg van damwanden, steigers, (natuur-)speeltuinen en diverse andere werkzaamheden aan terrein en infra in zowel aanleg als onderhoud. Dit doen we met ongeveer 50 medewerkers. De opdrachtgever is gevestigd in Papendrecht

Wat ga je doen als machinist?

Je werkt mee aan het integrale onderhoud in diverse gemeentes. Dit doen we met diverse machines, waaronder Deutz trekkers, gazonmaaiers van Ferris en Ransomes maar ook met bijvoorbeeld een werktuigendrager van Kärcher.

Wat vragen wij?

VCA certificaat ( heb je die niet, dan regelen we dat );
Een T-rijbewijs
Geen 7 tot 4 mentaliteit
Goede communicatieve vaardigheden.
Representatief voorkomen en vriendelijk;
Ervaring als machinist is mooi meegenomen, anders krijg je de mogelijkheid het bij ons te leren.

Wat krijg je van ons terug?

Een goed toekomstperspectief;
Uitdagende projecten met veel ruimte voor eigen inbreng.
Reiskostenvergoeding conform CAO;
Minimaal 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag.
Je komt te werken in gezellige en open sfeer bij een werkgever die zijn werknemers hoog in het vaandel heeft staan. Elke vrijdagmiddag is er tijd voor een hapje en een drankje en 1 keer per maand op vrijdagmiddag wordt een toolbox gehouden waarbij iedereen aanwezig is. Per jaar hebben 2 personeelsuitjes, 1 georganiseerd vanuit de personeelsvereniging en 1 vanuit de werkgever. Daarnaast zorgen we 2 keer per jaar bij een toolbox voor een foodtruck.

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature machinist of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top