Skip to content

Medewerker bosmaaier – Gouda

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Zin om lekker actief buiten bezig te zijn? Ga dan aan de slag als medewerker bosmaaier in de omgeving van Gouda. Zou jij graag meteen resultaat van je werk willen zien? Als jij omkijkt zie jij het resultaat en ga je met een voldaan gevoel naar huis.  Samen met je collega’s ga je weer lekker knallen! Lijkt jou dit wat lees dan hieronder de hele vacature!

Wat ga je doen als medewerker bosmaaier?

Als ervaren bosmaaier ga je je voornamelijk bezighouden met het onderhouden van het grove groen. Dit doe je voor een opdrachtgever in de omgeving van Gouda. Je gaat onder andere bosmaaien, maar ook snoeien en schoffelen behoren tot jou werkzaamheden. Als je ook ervaring hebt met het werken met de trekker dan zal ook dit tot je werkzaamheden behoren.

Wat vragen wij?

VCA certificaat ( heb je die niet, dan regelen we dat );
Rijbewijs B(E) is een pré
Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré, heb je geen ervaring maar ben je wel super gemotiveerd laat dan zeker je gegevens achter;
Representatief voorkomen en vriendelijk;
Goede communicatieve vaardigheden.

Wat krijg je van ons terug?

Beloning conform CAO hoveniersbedrijf;
25 vakantiedagen;
Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een mooi familiebedrijf.
Je hebt een VCA. Heb je die nog niet? Dan regelen wij dat voor je!

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature medewerker bosmaaier of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top