Skip to content

Medewerker bosmaaier – Nieuwerkerk aan den IJssel

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Ben jij op zoek naar werk in de buitenlucht en kan jij goed overweg met de bosmaaier? Dan is dit de baan voor jou! Ben je zelfstandig en word je gelukkig van een schone en mooie gemeente? Onze opdrachtgever gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel is op zoek naar iemand die goed in teamverband kan werken maar ook zelfstandig aan de slag zou kunnen en tevens het werk ziet.

Wat ga je doen als medewerker bosmaaier?

Jouw werkzaamheden als medewerker bosmaaier is om het onderhoud te doen op moeilijk begaanbare plekken voor de maaimachine. Dit doe je met name op groenstroken in woonwijken, parken en tuinen. Hierbij moet je denken aan het maaien van gras rondom obstakels, beplanting en bermen. Na het maaien wordt het gras verzameld met een bladblazer en een hark en je ziet gelijk het resultaat van je werk.

Wat vragen wij?

VCA certificaat ( heb je die niet, dan regelen we dat );
Rijbewijs B(E) is een pré
Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré, heb je geen ervaring maar ben je wel super gemotiveerd laat dan zeker je gegevens achter;
Representatief voorkomen en vriendelijk;
Goede communicatieve vaardigheden.

Wat krijg je van ons terug?

Beloning conform CAO hoveniersbedrijf;
25 vakantiedagen;
Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een mooi familiebedrijf.
Je hebt een VCA. Heb je die nog niet? Dan regelen wij dat voor je!

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature medewerker bosmaaier of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top