Skip to content

Medewerker bosmaaier – Zuidplas

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Wij zijn op zoek naar een medewerker bosmaaier voor een opdrachtgever in de omgeving Zuidplas. Ervaring in het groen heeft voorkeur maar is niet noodzakelijk, handigheid, het werk zien is zeker zo belangrijk. Het werk is afwisselend zelfstandig of in groepsverband. Lijkt jou dit wat? Solliciteer direct!!

Wat ga je doen als medewerker bosmaaier?

Jouw werkzaamheden als medewerker bosmaaier is om het onderhoud te doen op moeilijk begaanbare plekken voor de maaimachine. Dit doe je met name op groenstroken in woonwijken, parken en tuinen. Hierbij moet je denken aan het maaien van gras rondom obstakels, beplanting en bermen. Na het maaien wordt het gras verzameld met een bladblazer en een hark en je ziet gelijk het resultaat van je werk.

Wat vragen wij?

VCA certificaat ( heb je die niet, dan regelen we dat );
Rijbewijs B(E) is een pré
Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré, heb je geen ervaring maar ben je wel super gemotiveerd laat dan zeker je gegevens achter;
Representatief voorkomen en vriendelijk;
Goede communicatieve vaardigheden.

Wat krijg je van ons terug?

Beloning conform CAO hoveniersbedrijf;
25 vakantiedagen;
Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een mooi familiebedrijf.
Je hebt een VCA. Heb je die nog niet? Dan regelen wij dat voor je!

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature medewerker bosmaaier of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top