Skip to content

Medewerker groenvoorziening – Goeree Overflakkee

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Als medewerker groenvoorziening kom je te werken in de omgeving van Goeree Overflakkee. Met een gezellig team zorg je voor een duurzame en leefbare omgeving. Er heerst een ‘samen uit, samen thuis mentaliteit’ en geen dag is hetzelfde. Zie jij je hier werken als medewerker groenvoorziening gebruik deze kans en solliciteer!!

Wat ga je doen als medewerker groenvoorziening?

Met collega’s ga jij aan de slag om groenvoorziening en onderhoud te verzorgen in Goeree Overflakkee en omstreken . Jouw werkzaamheden zullen erg veelzijdig zijn, maar aan het einde van de klus zorgen jij en je collega’s ervoor dat iemand weer met een glimlach in de tuin rond loopt. Schoffelen, harken, snoeien, bosmaaien en onkruid verwijderen; noem maar op! Jij haalt ook al het groenafval netjes uit de weg en zorgt ervoor dat de tuin er weer tip top uit ziet!

Wat vragen wij?

Rijbewijs B(E) is een pré;
Representatief voorkomen en vriendelijk;
Goede communicatieve vaardigheden.
VCA certificaat ( heb je die niet, dan regelen we dat );
Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré, heb je geen ervaring maar ben je wel super gemotiveerd laat dan zeker je gegevens achter;

Wat krijg je van ons terug?

Beloning conform CAO
25 vakantiedagen;
Enthousiaste werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng
Prettige werksfeer binnen een persoonlijk en professioneel bedrijf
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature medewerker groenvoorziening of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top