Skip to content

Medewerker groenvoorziening – Hellevoetsluis

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Ben jij een echt buitenmens met ervaring in de groenvoorziening en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers in de buurt van Hellevoetsluis zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker groenvoorziener.

Wat ga je doen als medewerker groenvoorziening?

Je gaat zowel zelfstandig als in teamverband op pad in de omgeving Hellevoetsluis om aan de slag te gaan met onderhoudsprojecten bijvoorbeeld bij bedrijven en instellingen. De ene dag ben je bezig met het onderhouden van bijvoorbeeld een bedrijfstuin en de andere dag in het openbare groen. Werkzaamheden waar je aan moet denken zijn schoffelen, snoeien, maaien, onkruid verwijderen, bladblazen en het aan- en verplanten van bloemen en planten. Jij bent bij voorkeur ervaren in al deze werkzaamheden. Daarnaast kan je opdrachtgevers te woord staan over de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Wat vragen wij?

Rijbewijs B(E) is een pré;
Goede communicatieve vaardigheden.
Representatief voorkomen en vriendelijk;
VCA certificaat ( heb je die niet, dan regelen we dat );
Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré, heb je geen ervaring maar ben je wel super gemotiveerd laat dan zeker je gegevens achter;

Wat krijg je van ons terug?

Beloning conform CAO
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
25 vakantiedagen;
Prettige werksfeer binnen een persoonlijk en professioneel bedrijf
Enthousiaste werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature medewerker groenvoorziening of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top