Skip to content

Medewerker groenvoorziening – Nieuwerkerk aan den IJssel

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Bent u het liefst elke dag buiten aan het werk en wilt u graag in de groenvoorziening werken? Lees dan snel verder, dan vertellen we je alles over deze vacature in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Wat ga je doen als medewerker groenvoorziening?

Rond 7 uur ’s ochtends na een lekkere bak koffie ga je met je vaste team naar de aangewezen locatie. Als medewerker groenvoorziening in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel zorg jij ervoor dat het openbare groen er altijd super mooi uitziet.  In de eerste maanden van het groenseizoen ben je veel bezig met het verwijderen van onkruid, bosmaaien, snoeien en het knippen van hagen. In de laatste maanden van het jaar ligt de focus meer op het wegblazen en opruimen van bladeren en takken.

Wat vragen wij?

VCA certificaat ( heb je die niet, dan regelen we dat );
Rijbewijs B(E) is een pré;
Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré, heb je geen ervaring maar ben je wel super gemotiveerd laat dan zeker je gegevens achter;
Representatief voorkomen en vriendelijk;
Goede communicatieve vaardigheden.

Wat krijg je van ons terug?

Beloning conform CAO hoveniersbedrijf;
25 vakantiedagen;
Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een mooi familiebedrijf.

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature medewerker groenvoorziening of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top