Ga naar hoofdinhoud

Medewerker groenvoorziening – Ridderkerk

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Wij hebben voor jou een leuke functie waarbij jij een bijdrage levert aan het leefplezier van de Ridderkerk, door al het groen netjes te houden.

In deze afwisselende functie als medewerker groenvoorziening houd jij je bezig met het dagelijks onderhoud van het groen in openbare ruimtes. Je verzorgt werkzaamheden zoals het dagelijks onderhoud, maaien, snoeiwerkzaamheden en aanleg van groen. Samen met je collega’s zorg je er voor dat het beoogde kwaliteitsniveau op orde blijft.

Kortom, een afwisselende functie in het groen. Heb jij groene vingers en werk jij graag in de buitenlucht? Neem dan contact op!

Wat ga je doen als medewerker groenvoorziening?

Als medewerker groenvoorziening weet jij als geen ander hoe je het groen moet onderhouden. De taken die je uit gaat voeren zijn: Onkruid verwijderen, bosmaaien, het knippen en snoeien van hagen. Je gaat elke dag samen met collega’s op stap. Samen zorgen jullie ervoor dat het groen in de regio Ridderkerk er het hele jaar door netjes bij staat!

Wat vragen wij?

VCA certificaat ( heb je die niet, dan regelen we dat );
Rijbewijs B(E) is een pré;
Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré, heb je geen ervaring maar ben je wel super gemotiveerd laat dan zeker je gegevens achter;
Representatief voorkomen en vriendelijk;
Goede communicatieve vaardigheden.

Wat krijg je van ons terug?

Beloning conform CAO hoveniersbedrijf;
25 vakantiedagen;
Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij een mooi familiebedrijf.

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature medewerker groenvoorziening of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top