Skip to content

Meewerkend Voorman groenvoorziening – Sliedrecht

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Als Meewerkend voorman groenvoorziening krijg je bij een opdrachtgever van ons in Sliedrecht de mogelijkheid om leiding te geven aan een team, met wie je altijd gaat voor het beste eindresultaat. Daarnaast bieden we jou alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Werk je graag met een vaste ploeg mee aan mooie diverse groenprojecten? Projecten die jij zelfstandig beheert en onderhoudt? Ben je al nieuwsgierig?

Wat ga je doen als meewerkend voorman groenvoorziening?

Als meewerkend voorman groenvoorziening kom je te werken in een gemotiveerd team. Jij zelf gaat aan de slag in een ploeg met twee à drie collega’s met wie je echt een band kunt opbouwen. In jouw rol als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor de onderhoudswerkzaamheden van projecten die zich in Sliedrecht plaatsvinden. Je gaat zelfstandig de projecten beheren en zorgt ervoor dat deze – samen met je team – in goede banen worden geleid. Het enthousiasmeren én motiveren van medewerkers is hierbij ook zeker belangrijk. Jij kunt anderen in beweging zetten en biedt een luisterend oor. Jouw coachende skills komen hier goed tot zijn recht. Zowel op technisch als persoonlijk vlak. Kortom: jij zorgt voor een zo goed mogelijke binding met medewerkers.

Wat vragen wij?

VCA certificaat ( heb je die niet, dan regelen we dat );
Ervaring in het aansturen van mensen
Mbo-niveau 4/mbo+ werk- en denkniveau.
Rijbewijs B
Goede communicatieve vaardigheden.
Ervaring in het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden in het groenonderhoud
Flexibele houding

Wat krijg je van ons terug?

Omdat je een functie krijgt waarin je relatief vrij bent in wat je wil doen. Samen met je ploeg kun jij je eigen dagindeling bepalen
De werkzaamheden zijn divers als ook de werklocaties. Denk hierbij aan scholen, verzorgingstehuizen en natuurgebieden. Geen dag is dus hetzelfde.
Het betreft een functie voor 40 uur per week, met de mogelijkheid om dit te verdelen over vier dagen.
Je krijgt de mogelijkheid een auto van de zaak mee naar huis te nemen.
Je kunt genieten van verlofdagen en pensioen volgens cao Hoveniers.
En van nĂłg meer secundaire arbeidsvoorwaarden die we je graag verder toelichten in een persoonlijk gesprek.

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature meewerkend voorman groenonderhoud neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top