Skip to content

Ploegleider/Voorman Defensie terrein – Woensdrecht

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Echt iets voor jou!! Voor een opdrachtgever die het groenonderhoud verzorgt op defensieterreinen in de omgeving van Woensdrecht zijn wij op zoek naar een ploegleider/voorman groenonderhoud die van aanpakken weet. Heb jij ervaring in het groen en lijkt het jouw geweldig om op zo’n unieke locatie aan de slag te gaan? Dan is dit een uniek kans!

Wat ga je doen als ploegleider/voorman Groenonderhoud defensieterrein?

Als ploegleider/voorman groenonderhoud op defensieterreinen ga je samen met je vaste ploeg zorgen dat al het groen op het terrein in Woensdrecht er fantastisch uit ziet. Je werkt op een unieke plek waar je als gewone burger niet kan komen.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: Onkruid verwijderen, Het snoeien van planten en bomen, Heggen scheren en Grasmaaien.

Als ploegleider/voorman ben jij degene die het team stuurt. Naast je groenwerkzaamheden ben jij ook het aanspreekpunt voor onze opdrachtgever.

Wat vragen wij?

VCA certificaat ( heb je die niet, dan regelen we dat );
Ervaring in het groen
Ervaring met het aansturen van medewerkers
Goede communicatieve vaardigheden.
Representatief voorkomen en vriendelijk;
Staat sterk in je schoenen

Wat krijg je van ons terug?

Een goed toekomstperspectief;
Uitdagende projecten met veel ruimte voor eigen inbreng.
Reiskostenvergoeding conform CAO;
Minimaal 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag.
Je komt te werken in gezellige en open sfeer bij een werkgever die zijn werknemers hoog in het vaandel heeft staan. Elke vrijdagmiddag is er tijd voor een hapje en een drankje en 1 keer per maand op vrijdagmiddag wordt een toolbox gehouden waarbij iedereen aanwezig is. Per jaar hebben 2 personeelsuitjes, 1 georganiseerd vanuit de personeelsvereniging en 1 vanuit de werkgever. Daarnaast zorgen we 2 keer per jaar bij een toolbox voor een foodtruck.

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature Ploegleider/Voorman Defensie terrein of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top