Skip to content

Voorman Groenonderhoud – Papendrecht

Uur

40 uur

Branche

Groenvoorziening

Introductie

Kan jij goed overzicht houden maar vind je het heerlijk om zelf ook bezig te zijn? Wij zoeken jou!

Wij zijn voor onze opdrachtgever gevestigd in Papendrecht op zoek naar een enthousiaste voorman groenonderhoud. Geen gewone voorman maar een voortrekker voor zijn ploeg, een doortastende denker en een flexibele regelaar. Met voeten diep in de klei en met ervaring, leiderschap en verantwoordelijkheidsbesef in zijn hoofd!

Wat ga je doen als Vakbekwaam Voorman Groen?

Als Voorman Groen zorg je met je teams voor de uitvoering van meerdere bestekken, waaronder onderhoudsprojecten van Brabantse Delta (waterkeringen) en Hoeksche Waard (ruw gras). Je stuurt de teams binnen deze bestekken aan en bent eerste aanspreekpunt van de opdrachtgever

Wat vragen wij?

VCA certificaat ( heb je die niet, dan regelen we dat );
Ervaring in het groen
Ervaring met het aansturen van medewerkers
Goede communicatieve vaardigheden.
Representatief voorkomen en vriendelijk;
Staat sterk in je schoenen

Wat krijg je van ons terug?

Een goed toekomstperspectief;
Uitdagende projecten met veel ruimte voor eigen inbreng.
Reiskostenvergoeding conform CAO;
Minimaal 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag.
Je komt te werken in gezellige en open sfeer bij een werkgever die zijn werknemers hoog in het vaandel heeft staan. Elke vrijdagmiddag is er tijd voor een hapje en een drankje en 1 keer per maand op vrijdagmiddag wordt een toolbox gehouden waarbij iedereen aanwezig is. Per jaar hebben 2 personeelsuitjes, 1 georganiseerd vanuit de personeelsvereniging en 1 vanuit de werkgever. Daarnaast zorgen we 2 keer per jaar bij een toolbox voor een foodtruck.

Interesse?

Solliciteer direct door onderstaande gegevens in te vullen! Heb je vragen over de vacature Voorman Groenonderhoud of wil je telefonisch solliciteren, neem dan snel contact op.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  CV

  Telefonisch solliciteren?

  Back To Top